TOP MENUE

CANINA Flexan za podršku mišićno-koštanog sustava prah 400g

286,00 kn (37,96 EUR)

 

CANINA FLEXAN  BIOAKTIVNI KOLAGEN + ZELENE DAGNJE za podršku mišićno-koštanog sustava, na prirodan način. Dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse. FLEXAN utiče na pokretljivost zglobova, jačinu i čvrstoću kostiju. Kolagen je glavna strukturna bjelančevina vezivnog tkiva. Ciljana isporuka hidrolizata kolagena aktivira stanice koje stvaraju hrskavicu. Na taj se način optimalno podupire rekonstrukcija zglobne hrskavice i usporava njezina degeneracija. Nadalje, aktiviraju se i stanice za stvaranje kostiju i poboljšava se stabilnost koštanog tkiva, fleksibilnost, gustoća i čvrstoća.

SKU: 71001 Kategorije: , , ,

Opis

CANINA FLEXAN utječe na pokretljivost zglobova, jačinu i čvrstoću kostiju. Kolagen je glavna strukturna bjelančevina vezivnog tkiva. Ciljana isporuka hidrolizata kolagena aktivira stanice koje stvaraju hrskavicu. Na taj se način optimalno podupire rekonstrukcija zglobne hrskavice i usporava njezina degeneracija. Nadalje, aktiviraju se i stanice za stvaranje kostiju i poboljšava se stabilnost koštanog tkiva, fleksibilnost, gustoća i čvrstoća.

Bioaktivni kolagen u  Canina ®  FLEXAN proizvodi se od prirodnih sirovina životinjskog podrijetla, koje su pregledane od strane veterinara i odobrene za ljudsku prehranu (Food Grade). Peptide kolagena karakterizira vrlo dobra bioraspoloživost i tijelo ih apsorbira gotovo bez gubitka.

Prah novozelandske zeleno-usne dagnje (Perna canaliculus) daje vrijedne građevinske materijale (glikozaminoglikane) za zglobne hrskavice i cjelokupno vezivno tkivo. Bioaktivni kolagenski peptidi i prah novozelandske dagnje djeluju zajedno, sinergistički i optimiziraju cijeli mišićno-koštani sustav.

Canina ®  FLEXAN  savršen je dodatak svim vrstama hrana. Pogodan je za pse svih dobnih skupina i u svim situacijama:
Stariji psi: veća aktivnost, veća pokretljivost i fleksibilnost, poboljšano opće stanje
Aktivni psi: optimalna funkcija i izdržljivost zglobova i kostiju, veća radna učinkovitost
štenad i mladi psi: poboljšana prehrana zglobnih hrskavica i samim tim poboljšan rast.

Učinak bioaktivnih kolagenskih peptida znanstveno je dokazan u nekoliko kliničkih studija.

Sastav:  90% kolagena, 10% praha novozelandske zeleno-usne dagnje (Perna canaliculus)

Analitički sastav:   sirove bjelančevine 94,2%, sirova mast 0,8%, sirova vlakna 0%, sirovi pepeo 2,8%.

Aditivi:  nema

Uputa za korištenje /životinji / danu: Canina ® FLEXAN  miješa se s dnevnom hranom, 2 g na 10 kg tjelesne težine (max.15 g), (1 žličica = približno 2 g). Tretman traje 6 tjedana ili trajno. Suha hrana mora biti navlažena. Može se davati štenadi, odraslim i starim psima.