TOP MENUE

CANINA Darm Gel za stabilizaciju crijevne mikroflore 30ml

110,00 kn (14,60 EUR)

 

Gel za stabilizaciju crijevne mikroflore – PETVITAL DARM GEL je probiotski dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse i mačke. Biološki regulator za stabilizaciju crijevne mikroflore koji sadrži djelotvornu tvar enterococcus faecium, bakterije mliječno-kiselog vrenja koje proizvode mliječnu kiselinu neophodnu za pravilan rad crijeva. Prolaskom kroz želudac djelotvorna tvar ostaje neoštećena i dolazi u tanko crijevo gdje se ubrzano razmnožava i potiskuje štetne bakterije.

Snažno i dugotrajno probiotičko djelovanje Petvital Darm Gel Postiže u malim dozama, što ga čini najboljim proizvodom ove vrste.

Opis

Gel za stabilizaciju crijevne mikroflore – PETVITAL DARM GEL je probiotski dodatak prehrani za kućne ljubimce, za pse i mačke.

Biološki regulator za stabilizaciju crijevne mikroflore koji sadrži djelotvornu tvar enterococcus faecium, bakterije mliječno-kiselog vrenja koje proizvode mliječnu kiselinu neophodnu za pravilan rad crijeva. Prolaskom kroz želudac djelotvorna tvar ostaje neoštećena i dolazi u tanko crijevo gdje se ubrzano razmnožava i potiskuje štetne bakterije.

Snažno i dugotrajno probiotičko djelovanje Petvital Darm Gel Postiže u malim dozama, što ga čini najboljim proizvodom ove vrste.

Primjena:

  • kod probavnih smetnji i proljeva,
  • nakon uzimanja antibiotika,
  • stresa,
  • promjene hrane.

Doziranje:

1 čajna žlica (4ml) dnevno sa vrlo malo hrane ili direktno u usta, prije jela.

Tretman traje 8-12 dana, a može i duže.

Preporučene doze ne smiju se prekoračiti.

Sadrži prirodne antioksidante: vitamin E 20 mg, vitamin A 2.000 IJ, selen 10 mcg.

Dodano/1l: 1×10¹² KBE Enterococus feacium.

Sastav: ulja i masti

Pakiranje: 30 ml