TOP MENUE

CANINA Zimski balzam za šape 100ml

97,00 kn (12,87 EUR)

 

CANINA ZIMSKI BALZAM ZA ŠAPE. BEZVODNA KREMA za vanjsku upotrebu,  za pse, sa SHEA MASLACEM (Karite maslac), PČELINJIM VOSKOM i ULJEM MARELICE. Zimi štiti šape od hladnoće, vlage, snijega i leda.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply
SKU: 14050 Kategorije: , ,

Opis

CANINA ZIMSKI BALZAM ZA ŠAPE. BEZVODNA KREMA za vanjsku upotrebu,  za pse, sa SHEA MASLACEM (Karite maslac), PČELINJIM VOSKOM i ULJEM MARELICE. Zimi štiti šape od hladnoće, vlage, snijega i leda.

U hladnom dijelu godine, osjetljive mekuši u pasa posebno su izložene oštećenjima. Od hladnoće i vlage koža jastučića puca i mogu nastati male ranice. Sol kojom se posipavaju ceste izvlači vodu iz osjetljive kože, tako da jastučići na šapama postanu tvrdi i neelastični. Canina Bezvodni BALZAM ZA ŠAPE optimalno štiti osjetljive šape psa od hladnoće, vlage, snijega i soli na cesti.

Zbog nepostojanja vode u balzamu, šape se ne mogu smrznuti jer se ne stvara vodeni film na mekuši. Umjesto toga, pčelinji vosak tvori zaštitni sloj na koži koji  sprječava  ulaz vlage, soli i prljavštine. Ulje marelice i shea maslac  omekšavaju jastučiće koji zadržavaju svoju elastičnost, pa se sprječava nastanak pukotina i malih ozljeda.

Canina Bezvodni BALZAM ZA ŠAPE sprečava stvaranje leda između prstiju, pa psi lako mogu putovati na velike udaljenosti po snijegu i ledu. To je osobito važno za pse koji vuku saonice, lovačke i spasilačke pse. Balzam sadrži i ulje čajevca i neem-a zbog kojih psi neće grickati i lizati šape, tako da je spriječena dodatna mehanička iritacija.

Sastav: vazelin, tekući parafin, ekstrakt shea maslaca (maslaca Butyrospermum parkii), mineralno ulje, polietilen, cink oksid, pčelinji vosak (Cera alba), ulje sjemenki marelice (kernel oil Prunus armeniaca), hidrogenizirano biljno ulje, Naylon-12, ulje nima (Azadiracta indica), ulje lišća čajevca (Melaleuca alternofolia), vitamin E (tokoferol).

Preporuka za korištenje: Canina Bezvodni BALZAM ZA ŠAPE nanijeti krpicom ili rukom na čiste mekuši, prije svake šetnje ili boravka na otvorenom. Lagano umasirati i u kožu između prstiju. Balzam se može primijeniti nekoliko puta dnevno, tijekom cijele zime.