top menu

CANINA Arthro tabs

120.00 Kn

PETVITAL ARTHRO TABS dodatak prehrani za pse–povoljno djeluje na izmjenu tvari u kostima i na slabe zglobove. Usporava proces starenja zglobova. Zadržavajući ione u tkivu povećava gipkost koštane mase i tetiva.

SKU: 72300 Kategorije: ,

Opis

PETVITAL ARTHRO TABS dodatak prehrani za pse–povoljno djeluje na izmjenu tvari u kostima i na slabe zglobove.

Usporava proces starenja zglobova. Zadržavajući ione u tkivu povećava gipkost koštane mase i tetiva. Ublažava bolove. Ubrzava regeneraciju kostiju nakon lomova i kirurških zahvata.

Preporučuje se nakon uklanjanja crijevnih parazita, kod poremećaja u rastu (x i o noge).Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE, DNEVNE PREPORUČENE KOLIČINE I ČUVANJE: direktno u usta ili pomiješati s hranom: mladim psima se može davati nakon što navrše 6 tjedana starosti. Davati 30 dana, 1 puta dnevno po 1 tbl. /10kg tjelesne težine. Nakon provedene kure mora se napraviti pauza od 6 mjeseci. Starijim psima davati u periodu od 30 dana 3 puta dnevno po 1 tabletu/10 kg tjelesne težine.

Tretman ponavljati 1 puta godišnje. Kao potpora oporavku od lomova, kirur. zahvata i smetnji u rastu davati u periodu od 2 – 6 mj. 2 puta dnevno po 1 tbl./10 kg tjelesne težine. Zadržavajući ione u tkivu povećava gipkost koštane mase i tetiva. Ublažava bolove.