TOP MENUE

CANDIOLI Optivet, otopina za čišćenje oka 50 ml

39,96 kn (5,30 EUR)

 

CANDIOLI OPTIVET Sredstvo za čišćenje očiju za kućne ljubimce i ostale male životinje. Uklanja nečistoću i sluz, s efektom izbjeljivanja područja oko očiju, pogodno za redovitu upotrebu.

 

Nema na zalihi

SKU: CPS123 Kategorije: ,

Opis

CANDIOLI OPTIVET Sredstvo za čišćenje očiju za kućne ljubimce i ostale male životinje Uklanja nečistoću i sluz, s efektom izbjeljivanja područja oko očiju, pogodno za redovitu upotrebu.

SASTAV: aqua, dinatrijev fosfat, natrijev klorid, natrijev fosfat, dinatrij EDTA, benzalkonij klorid Indikacije: Sredstvo za čišćenje očiju kućnih ljubimaca i drugih malih životinja (glodavci, lasice). Izotonična otopina čisti oči i higijenski uklanja nečistoće i sluz. Uklanja mrlje koje nastaju zbog suzenja očiju (efekt izbjeljivanja). U slučaju kontakta s očima nema kontraindikacija. Posebno je učinkovit tokom farmakološkog liječenja i kod uklanjanja dlake nakon šišanja ili češljanja. Upute za korištenje: Očistite kapke i očne konture pomoću namočene vate ili gaze. Upozorenje: Ne koristiti ako je čep otvoren. Za pravilnu upotrebu slijedite upute vašeg veterinara.

SAMO ZA VETERINARSKU UPOTREBU. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE.