TOP MENUE

CANDIOLI EVEXIA za održavanje osjetilnih funkcija, tablete 20 kom

132,25 kn

 

CANDIOLI EVEXIA Dodatak prehrani u obliku tablete s posebnom namjenom za pse i mačke. Sastavni dio Evexie je ulje konoplje koja pridonosi održavanju fiziološkog zdravlja senzornih funkcija.

Use up to 50 points to purchase this product! Restrictions apply

Opis

CANDIOLI EVEXIA Dodatak prehrani u obliku tablete s posebnom namjenom za pse i mačke. Sastavni dio Evexie je ulje konoplje koja pridonosi održavanju fiziološkog zdravlja senzornih funkcija.

Ključne karakteristike:

  • Korisno je za održavanje osjetilnih funkcija
  • Za suzbijanje oksidativnih oštećenja
  • EveXia također indicirana za liječenje oštećenja hrskavice
  • Uspijeva donijeti zdravstvene beneficije cijelom tijelu
  • Dodatak prehrani u obliku tablete
  • Namjenjeno psima i mačkama

Evexiu davati izravno u usta ili pomiješano sa hranom u sljedećim dnevnim količinama:
0÷7 kg tjelesne mase – 0,5 tablete | 7,5÷15 kg tjelesne mase – 1 tableta |
15÷22,5 kg tjelesne mase – 1,5 tableta | 22,5÷30 kg tjelesne mase – 2 tablete |
30÷40 kg tjelesne mase – 2,5 tablete | 40÷60 kg tjelesne mase – 3 tablete
Rok trajanja je period u kojem, u pravilnim uvjetima čuvanja, proizvod zadržava svoje karakteristike. Bočicu nakon korištenja držite zatvorenom.

Sastav: kvasci (pivski kvasac), ulje konoplje 3,0%, magnezijev stearat, mono i digliceridi masnih kiselina esterificirani organskom kiselinom (Gliceril dibehenat), proizvodi nastali obradom biljaka (dinja)(Melofeed), proizvodi nastali obradom biljaka (Konoplja).

Aditivi po kg: Sredstva za emulgiranje i stabilizaciju:  Mikrokristalna celuloza E460 412 930 mg – Lecitini 1c322 42 500 mg | Osjetilni dodaci: Boswellia serrata Roxb. Ex Colebr.: Olibanum ekstrakt 49 375 mg (Casperome) | Sredstva protiv grušanja: koloidni silicijev dioksid E551b 21 875 mg | Aminokiseline, njihove soli i srodni sastojci: L arginin 12 500 mg | Prezervativi: Butilirani hidroksitoluen (BHT) 321 100 mg.
Analitički sastav: sirove bjelančevine 16,5% – sirova vlakna 39,0% – sirova ulja i masti 12,0% – sirovi pepeo 6,0% – pepeo netopiv u HCl 4,0% – udio vlage 4.0%.