TOP MENUE

CANDIOLI CystoCure® FORTE za zaštitu donjeg mokraćnog sustava, prah 30g

109,00 kn (14,47 EUR)

Candioli CystoCure® FORTE. Dodatak prehrani za pse i mačke u obliku palatabilnog praha. Sadrži glukozamin i pulpu brusnice.
CystoCure® FORTE
pomaže u poboljšanju stanja mokraćnog sustava. Koristi se kao nadopuna tretmanu tijekom infekcije urinarnog trakta, za vrijeme akutne faze u kombinaciji s posebnim terapijama i kod kontrole recidiva, samostalno ili u kombinaciji s posebnom prehranom u skladu sa savjetima veterinara.

Opis

Candioli CystoCure® FORTE. Dodatak prehrani za pse i mačke u obliku palatabilnog praha. Sadrži glukozamin i pulpu brusnice.
CystoCure® FORTE pomaže u poboljšanju stanja mokraćnog sustava. Koristi se kao nadopuna tretmanu tijekom infekcije urinarnog trakta, za vrijeme akutne faze u kombinaciji s posebnim terapijama i kod kontrole recidiva, samostalno ili u kombinaciji s posebnom prehranom u skladu sa savjetima veterinara.

Upute za pravilnu upotrebu: za pse i mačke, neovisno o dobi, veličini i životnim uvjetima. Miješati prah s mokrom hranom u sljedećim dnevnim dozama:
1 mjerica (0,5 g) na svakih 5 kg tjelesne težine.

Ako hranite samo suhom hranom, malo navlažite granule kako bi se osiguralo dobro prianjanje praha i potpuni unos.

Minimalni rok trajanja je period u kojem, u pravilnim uvjetima čuvanja, proizvod zadržava svoje karakteristike.
Nakon upotrebe držati zatvorenom.
Čuvati na suhom mjestu zaštićenom od sunčevog svjetla i izvora topline prije i nakon otvaranja.
Nije za ljudsku upotrebu.

Najbolje upotrijebiti do, serijski broj / LOT: otisnuto je na pakiranju.
Proizvedeno u Italiji. Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 – 10092 Beinasco (T0), customer.care@candioli.it – www.candioli.it

Sastav: Maltodekstrin, Glukozamin (Hitozamin) (iz životinjskog tkiva) 25%, Kvasci (Pivski kvasac), pulpa Brusnice 4,0%, Natrijev pirofosfat, krmno brašno s visokim udjelom bjelančevina od Lupine, Palmino ulje, Proizvodi i nusproizvodi dobiveni tijekom prerade svježeg voća i povrća (Dinje), bjelančevine Sirutke u prahu, Suncokretovo ulje.

Dodaci po kgOsjetilni dodaci: Camellia sinensis L.O.: ekstrakt čaja CoE 451 25.000 mg.
Tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: Koloidna silika E551b 5.000 mg.
Vitamini: Vitamin E 3a700 8 IJ.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 11,0%, Sirova vlaknina 0,5%, Sirove masti 0,5%, Sirovi pepeo 6,0%, Udio vlage 4,0%.

Svaka mjerica sadrži:
Glukozamin (Hitozamin) (iz životinjskog tkiva) 125 mg
pulpa Brusnice…………………………………………………….20 mg