TOP MENUE

AQUAEL UNUTARNJI FILTER ASAP model 300

146,20 kn (19,40 EUR)

Linija inovativnih internih filtara ASAP prepoznatljiva je po jednostavnom dizajnu. Uopće nećete imati problema s zamjenom uloška spužve ili čišćenjem filtra. Da biste osigurali da vaš akvarij uvijek bude lijep, upotrijebite zasebno dostupne filtrirane uloške s apsorbentom aktivnog ugljena ili fosfata.

ASAP filteri kombiniraju značajke visokih performansi i velike iskoristivosti s pametnim dizajnom koji smanjuje vrijeme potrebno za radove na održavanju.

Nema na zalihi

Opis

Karakteristike:

  • ASAP unutarnji filtri također su idealni za upotrebu u akvaterarijima (jer mogu raditi u plitkoj vodi dubokoj samo 5 centimetara)
  • učinkovito oksigeniraju vodu u spremniku uzrokujući snažno kretanje vodene površine
  • Dizajnirani su za upotrebu u akvarijskim spremnicima zapremnine od nekoliko desetaka do 250 litara.
  • Zahvaljujući svojim funkcionalnim svojstvima, ove filtere mogu koristiti i početnici i iskusni
  • Sastoji se od modernog energetski efikasnog motora smještenog u elegantno kućište i velike prozirne posude filtra ispunjene pažljivo odabranom filtracijskom spužvom.
  • Spužva se brzo napuni korisnim bakterijama, pa voda koja prolazi kroz filter prolazi biološku, kao i mehaničku filtraciju. Zahvaljujući tome, ostaje čist i siguran za stanovnike akvarija.

 

Tehničke specifikacije:

  ASAP 300 ASAP 500 ASAP 700
Kapacitet akvarija (L) < 100 50 – 100 150 – 250
Jačina (W) 4,2 5 6,8
Protok ( L/H) 300 500 650
Dimenzije (cm) 5 X 7,6 X 15,4 5,4 X 8,8 X 18,6 6,5 X 9,9 X 24,4

Filtar zahtijeva dvije osnovne vrste postupka održavanja. Jedan se sastoji u uklanjanju posude filtra i zamjeni novom (nudimo standardne uloške kao i uloške s apsorberom aktivnog ugljena ili fosfata kako bismo spriječili rast algi). Drugi dio uključuje ispiranje filtracijske spužve u vodi koja se ispušta iz spremnika. Ova se operacija može izvesti bez potrebe za uklanjanjem cijelog filtra iz spremnika akvarija, što je vrlo povoljno i značajno smanjuje vrijeme održavanja.