TOP MENUE

Naši proizvodi

Poštovani kupci predstavili bi Vam naše proizvode,

U ponudi nudimo  3 izuzetne linije proizvoda iz Premium, High Premium i natural linije proizvoda, te ukusne mesne konzerve iz Premium linije kvalitete.

PREMIUM LINIJA

dexter 3

Proizvodi Dexter Premium linije čine trenutno četiri proizvoda prilagođeni za svakodnevnu prehranu pasa i mačaka.

Ukusna formula

Dexter complete prilagođena je psima s problemima u pretilosti, krvožilnom sustavu i starijim psima koji nemaju pretjeranu potrebu za proteinima te očuvanju zdravlja organima. Osnova izvora bjelančevina je juneće meso (crveno meso) koje ima važnu ulogu u očuvanju krvožilnog sustava kod starijih pasa jer je crveno meso bogato neophodnim mineralima koji su potrebni u normalnoj funkciji organizma, npr. željezo koje je neophodno u stvaraju krvnih zrnaca. Uz dodatak povrća i žitarica za lakšu probavu i dobivanje primarne energije ovaj proizvod savršeno je prilagođen za starije pse i pse s prekomjernom težinom.

Dexter balance prehrana prilagođena psima koji svakodnevno nisu izloženi naporima i opterećenjima, a ujedno zadovoljava sve nutritivne potrebe odraslog psa za energijom normalnom radu organizma. Lagani mix raznih izvora proteina mesa osigurava optimalno otpuštanje energije uz dodatak bolja za lakšu probavu i žitarica kao primarni izvor dobivanja glukoze. Idealno za dvorišne pse, pse u stanu koji svakodnevno uživaju u čarima dana.

Dexter Energy prehrana za radne i pse izložene fizičkim naporima. Izvor proteina dobiven iz pilećeg mesa i mesa tune osiguravaju kvalitetu namirnica i zadovoljavaju sve potrebe za energijom, žitarice zadužene za dobivanje primarne glukoze radi očuvanja fizičke spreme i napore radi sprječavanja nastanka upala mišića i mliječne kiseline. Kako bi se navedeni štetni biokemijski učinci izbjegli meso tune i omega masne kiseline održavaju organizam u ravnoteži, a udio povrća omogućava laganu probavu i bilju resorpciju hranjivih tvari. Psi kojima je potrebna energetska bomba za sve napore savršen je odabir Dexter Energy.

Rex 2

Rex high Premium linija kvalitetne potpune prehrane. Svojom kvalitetom premašuje high Premium liniju te bi se komotno mogla pozicionirati u viši razred. Izdvojili bi izuzetno kvalitetan proizvod REX REINFORCED na bazi janjećeg mesa namijenjen svim psima, osobito onima kojima je potrebno više energije radi razvitka mišićne mase, te psima koji imaju problema sa probavom ili probleme sa kožom. Janjeće meso kao izvrstan odabir u prehrani jer ne izaziva alergije na hranu i olakšava probavu. Bogata paleta proizvoda zadovoljit će sve životne dobi pasa i mačaka.

REX NATURAL LINE

Najnovija linija REX NATURAL RANGE, proizvodi se u novom pogonu koji među rijetkim proizvođačima može prerađivati sviježe meso u brikete. Vođeni novim tehnologijama nastala je Natural range linija koju veliča udio od 20% sviježeg mesa u ukupnom udjelu mesa. Svi sastojci su 100% prirodni, bez umjetnih boja, pojačivača okusa i GMO sastojaka. Misao nutricionista i veterinara vođena je prirodnom i zdravom prehranom radi očuvanja zdravlja organizma, a ujedno prilagođena većem iskorištenju nutritivnih sastojaka prilikom probave. Isprobali smo i uvjerili se u iznimnu kvalitetu proizvoda kao i svi zadovoljni kupci.