top menu

Košarica

ISTAKNUTI PROIZVODI 9Prilikom naručivanja registrirajte se kao naš korisnik i ostvarujte popuste prilikom svake kupovine.

Vaša košarica je trenutno prazna.

Povratak u trgovinu

OBAVJEST!

Poštovani,

dostava je besplatna za područje cijele HR  za iznose veće od 300 kn, za iznose manje od 300 kn dostava iznosi 8,00 kn s PDV-om, u koliko naručite paket i odbijete ga primiti iz nama nepoznatih razloga (npr. kupili ste hranu negdje drugdje u međuvremenu), a paket je uredno isporučen dužni ste platiti prijevoz paketa dostavnoj službi sukladno njihovom izračunu dostave. 

Ako kupac odbije pošiljku koju je naručio od prodavatelja, a dostavljena je u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu za troškove nastale od trenutka slanja pošiljke do isporuke. Sukladno čl. 77 zakona o zaštiti potrošača (NN 42/2014).

Vanjska oštećenja na paketu ne smatraju se oštećenjem jer sadržaj je zaštićen, u koliko je došlo do oštećenja sadržaja niste dužni platiti ili preuzeti paket. Rok isporuke nakon narudžbe u prosjeku iznosi  5-7 radnih dana. (pročitat opće uvijete korištenja).

Hvala na razumijevanju.

VAŽNA OBAVJEST!!!

AMERICAN EXPERSS KARTICE VIŠE NE PROLAZE NA TERMINALIMA OD 01.01.2020. GODINE

Ako ste dobili od PBZ-a nove VISA kartice prije upotrebe potrebno ih je aktivirati ako to već niste učinili. (slijedite upute dobivene od banke).

Poštovani, prilikom unosa Visa kartice putem mobilnog bankarstva pazite da vam ne istekne vrijeme za unos koda, te pazite na ccv kod da je točan.

Višestruko smo izvršili provjeru transakcija Visa kartica između banke – t-com pay way sustava i našeg sustava, sve funkcionira kako treba.