top menu

Košarica

ISTAKNUTI PROIZVODI 9Prilikom naručivanja registrirajte se kao naš korisnik i ostvarujte popuste prilikom svake kupovine.

Vaša košarica je trenutno prazna.

Povratak u trgovinu

OBAVJEST!

Poštovani,

dostava je besplatna za područje cijele HR, u koliko naručite paket i odbijete ga primiti iz nama nepoznatih razloga (npr. kupili ste hranu negdje drugdje u međuvremenu), a paket je uredno isporučen dužni ste platiti prijevoz paketa dostavnoj službi. 

Ako kupac odbije pošiljku koju je naručio od prodavatelja, a dostavljena je u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu za troškove nastale od trenutka slanja pošiljke do isporuke. Sukladno čl. 77 zakona o zaštiti potrošača (NN 42/2014).

Vanjska oštećenja na paketu ne smatraju se oštećenjem jer sadržaj je zaštićen, u koliko je došlo do oštećenja sadržaja niste dužni platiti ili preuzeti paket. Rok isporuke nakon narudžbe u prosjeku iznosi  5-7 radnih dana. (pročitat opće uvijete korištenja).

Hvala na razumijevanju.

OBAVJEST!!!

T-com sustav prešao je na novu bolju i sigurniju platformu što Vam pruža veću sigurnost prilikom kupovine, no međutim postoji problem u autorizaciji pojedinih kartica te Vas molimo u koliko imate problema s autorizacijom da nas kontaktirate kako bi mogli prenjeti T-com nastale nedostatke prilikom pokretanja njihove nove platforme, te kako bi se Vama omogučilo brže, ugodnije i sigurnije kupovanje putem internet trgovine.

Sve probleme slobodno prijavite na naš mail – info@petdirekt.hr

Hvala na razumijevanju.

VAŽNA OBAVJEST!!!

AMERICAN EXPERSS KARTICE VIŠE NE PROLAZE NA TERMINALIMA OD 01.01.2020. GODINE

Ako ste dobili od PBZ-a nove VISA kartice prije upotrebe potrebno ih je aktivirati ako to već niste učinili. (slijedite upute dobivene od banke).