TOP MENUE

Košarica

ISTAKNUTI PROIZVODI 9Prilikom naručivanja registrirajte se kao naš korisnik i ostvarujte popuste prilikom svake kupovine. Skupljajte bodove i mijenjate ih za popuste.

Vaša košarica je trenutno prazna.

Povratak u trgovinu

OBAVIJEST!

Poštovani kupci,

Dostava je besplatna za područje cijele HR  za iznose narudžbe veće od 250 kn.

Za iznose narudžbe manje od 250 kn dostava iznosi 35,00 kn s PDV-om.

Express dostava unutar 36h naplaćuje se 60 kn s PDV-om. Express dostava ne uključuje vikend (subota, nedjelja).

Plaćanje računa prilikom preuzimanja putam kartice zaračunava se dodatnih 2% od ukupnog iznosa računa.

UPOTREBA KUPONA: cijenjeni kupci svakom kupovinom skupljate bodove koje možete zamijenit za popuste, kuponi i bodovi se NE mogu zbrajat!!! Nije moguće koristiti više kupona ili kombinacija bodova prilikom jedne kupovine.

Ako kupac odbije preuzeti pošiljku koju je naručio od prodavatelja, a pošiljka je dostavljena u ispravnom stanju i unutar ugovorenog roka isporuke, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu za troškove dostave nastale od trenutka slanja pošiljke do isporuke, sukladno čl. 77 Zakona o zaštiti potrošača (NN 42/2014), na način da kupac plati prijevoz paketa dostavnoj službi sukladno njihovom izračunu dostave.

Vanjska oštećenja na paketu/kutiji (ambalaža koja štiti sadržaj paketa) ne smatraju se oštećenjem na artiklu jer je isti zaštićen vanjskom ambalažom. Ukoliko je došlo do oštećenja sadržaja paketa, niste dužni platiti ili preuzeti paket.

Rok isporuke nakon narudžbe u prosjeku iznosi  5-7 radnih dana, što ne uključuje neradne dane: subota, nedjelja i državni praznici (molimo pročitati Opće uvijete korištenja).

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju!

VAŽNA OBAVIJEST!!!

AMERICAN EXPERSS KARTICE VIŠE NE PROLAZE NA TERMINALIMA OD 01.01.2020. GODINE

Ako ste dobili od PBZ-a nove VISA kartice prije upotrebe potrebno ih je aktivirati ako to već niste učinili. (slijedite upute dobivene od banke).

Poštovani, prilikom unosa podataka korištenjem Visa kartice putem mobilnog bankarstva pripazite da Vam ne istekne vrijeme za unos koda, te pripazite na CCV kod da je točan.

Višestruko smo izvršili provjeru transakcija Visa kartica između banke T-com pay way sustava i našeg sustava, sve funkcionira kako treba.