top menu

Naši proizvodi

Poštovani kupci predstavili bi Vam naše proizvode,

 

 

PREMIUM LINIJA DEXTER

Naši proizvodi 5

Dexter linija sastoji se od 3 proizvoda namijenjena zahtjevnijim klijentima sa 2 i više pasa. Pakiranja od 20 kg sačinjavaju osnovu ove linije i pokrivaju sve potrebe od fizički zahtjevnih do pasa koji vole uživati odmarajući u svom dvorištu.

DEXTER ENERGY POTPUNA PREHRANA ZA PSE

Naši proizvodiNaši proizvodi 1

Sastav:

Hidrolizirano meso peradi ( min 35%), meso lososa (5%), proteini kukuruza (26%), biljni proteini (19%), mast peradi i riblje ulje (9%), pileća jetra, pivski kvasac (3%), lignocelulozu, glukozamin hidroklorid, kondroitin sulfat, manan-oligosaharidi, fruktoza oligosaharidi, natrijev klorid, kalijev klorid, prirodni antioksidansi, Yucca ekstrakt , kelirani cink, vitaminsko-mineralni kompleks (3%).

Udio mesa (40%), udio žitarica (45%), udio masti i ulja (9%), udio ostalih sastojaka (6%).

Dexter energy ne sadrži transgene produkte niti GMO sastojke, u procesu proizvodnje koriste se sviježe hidrolizirano meso povrće i žitarice. Hidrolizacija se vrši na visokim temperaturama što pripomaže ubijanju štetnih mikroorganizama, što kao rezultat ima dugotrajnu svježinu hrane te njemu molekularnu stabilnost.

Naši proizvodi 4

Zašto i kada odabrati dexter energy liniju?

Odabir hrane za psa nije jednostavan i često se pitamo koju hranu izabrati. Svatko od nas želi svome ljubimcu izabrati najbolju hranu no da li cijena opravdava kvalitetu? Česta pitanja koja dobivamo od svojih klijenata usmjerena su zapravo na cijenu i kvalitetu. Pitanje je da li skupa hrana opravdava svoju cijenu ili se plaća brand? Djelomično i jedno i drugo no negdje mora postojati granica između kvalitete, branda i cijene. Slažemo se treba izbjegavati ultra jeftine hrane kako bi se sačuvalo zdravlje ljubimca no ujedno niti najskuplje hrane ne moraju nužno biti najbolji izbor. Za vas izdvajamo dexter energy koji se potpuna hrana za psa, balansirana i sačinjena za pse u fizičkom naporu, kada je potrebno više energije. Dexter energy pogodan je za pse koji nisu podvrgnuti fizičkim naporima a htjeli bi dobiti na mišićnoj masi, ujedno meso tune omogućava izgradnju mišića, olakšava probavu daje sjaj dlaci te je izvrstan izvor bjelančevina za organizam. Kao što znamo riba se preporuča kao izbor broj 1 u prehrani jer proteini iz ribe potiču na rad mnoge organe u organizmu a ujedno važan su čimbenik za normalan rad mozga i živčanog sustava. Također zbog fizičkog naporu u hranu su umješani prokuhani proteini iz žitarica. Možemo ih nazvati energetskim bombama jer upravo oni se prvi resorbiraju i daju željenu energiju te čuvaju jetru i mišićje od upala. U zadnje vrijeme često se izbjegavaju ugljikohidrati i za to postoji opravdan razlog no ti podaci nisu posve točni. Naš organizma treba ugljikohidrate kao i svaki drugi jer oni su naši pokretači, pomoću njih napradujemo i imamo dovoljno energije da izvršimo trenutne zadatke stavljene pred nas. Bez ugljikohidrata bi mogli no cijeli organizma bio bi usporen i energija koja se dobiva iz masti i proteina bila bi puno manja i više je potrebno vremena da se stvori nego energija dobivena iz ugljikohidrata koji daju trenutnu enegriju. Biljni proteini služe poboljšanju probave, smanjuju upale, začepe, proljeve te omogućavaju prirodnim vlaknima bolji protok sadržaja kroz crijeva.

Kada želite odabrati dexter energy odabirete proizvod koji će nadmiriti sve potrebe za energijom koji trebate kako bi Vaš pas mogao izvršiti svoje radne dnevne potrebe. Pogodan za hladnijeg vremena jer baš ti ugljikohidrati daju sagorijevanjem dovoljno energije prilikom čega se stvara toplina.

DEXTER MAINTENANCE POTPUNA PREHRANA ZA PSE

Naši proizvodi 6Naši proizvodi 7

Sastav:

Hidrolizirano meso peradi (5%), juneće meso (27%), svinjsko meso (30%), žitarice (21%), biljni proteini (10%), mast peradi i riblje ulje (4%), pivski kvasac (1,5%), natrijev klorid, kalijev klorid, prirodni antioksidansi, vitaminsko-mineralni kompleks (1,5%).

Udio mesa (62%), udio žitarica i bilja (31%), udio masti i ulja (4%), ostali elementi (3%). Dexter maintenance ne sadrži transgene produkte niti GMO sastojke.

Naši proizvodi 9

DEXTER LIFE PLUS POTPUNA PREHRANA ZA PSE

DEXTER LIFE PLUS 20 KG PROMOTIVNA CIJENA!!!

Naši proizvodi 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidrolizirano juneće meso (26%), žitarice (45%), biljni proteini (19%), mast peradi i riblje ulje (7%), pivski kvasac

(1,5%), natrijev klorid, kalijev klorid, prirodni antioksidansi, vitaminsko-mineralni kompleks (1,5%).

Udio mesa (26%), udio žitarica i bilja (64%), udio masti i ulja (7%), ostali elementi (3%).

Analitički sastav:
Sirove bjelančevine 22 %, Sirove masti i ulja 7%, Sirova vlakna 3,5%, Sirovi pepeo 9%, Kalcij 1,7%, Fosfor 1,2%, Vlažnost 10%

Dexter Life plus premium linija kreirana je za pse kojima nije potreban extra energija, no potrebni su minerali, vitamini te izvor željeza i proteina za normalan rad organizma. Pogodan za pretile pse kako bi skinuli koju kilu, te za starije pse kojima su potrebni sastojci iz crvenog mesa radi bolje krvne slike. Dexter life plus svojim sastavom konkurira poznatim svjetskim brandovima, isprobajte i uvjerite se sami u kvalitetu.

Naši proizvodi 11